Tandvärk!!

Har en satans tandvärk, jävla visdomständer. Det blir flytande föda några dagar, för kan inte ens stänga munnen helt så svullet det är. Blää! Detta är smärta...


Idag har vi sagt upp lägenheten, det närmar sig nu och det kan gå fort. Ska väl ta tag i packandet ordentligt imorgon förmiddag.. Men hoppas vi blir av med den snabbt så vi kan börja på nästa steg :)


Har även fixat lite andra grejor, tysklands resan blir av på torsdag, ska bli skoj :)

Grillkväll & kubb hos Pappa på onsdag med familjen, även Malin ska med :) hihi.


Nepp, ska jobba strax.

Hej hej!

Haft en mycket händelsefull dag, gledet runt i Mustangen hela förmiddagen typ (nercabbat). ;D Härligt! Sedan hängde jag med Sara till Ä-holm en runda, hemma igen stack jag & älskling och handlade lite midsommar mat. :) Så nu är allt fixat och klart. Efter det blev det fixa naglarna, är så himla nöjd!! Och sen smaska vi i oss en flottig pizza. Mums! Haha.. Slängt i lite färg i mitt hår med, ska bli spännande att se resultatet ;) Nu ska jag vara lite social med Älskling och Malin, hihi!



Underbart


Underbara morgon!

Solen skiner och detta känns som en bra dag :) Ska strax fixa till mig sen kommer Sara hit, ska låna Pappas mustang och glida in till staden, hämta upp Malin sen tillbaka till Klippan igen. Efter det blir det små ärende i byn och därefter Ängelholm ! Full rulle idag igen, men det gillas.

Igår var det begravning för Lennie, ett sista farväl! Allting var jättefint, vill tacka Sara för hennes underbara stöd, hade inte klarat det utan dig.

Efteråt blev det mat i billesholm sen körde jag hem till Kristin och hälsade på henne :) Det var trevligt, ses imorgon igen :) Weeii, då är det ju midsommar folket...

Back in Sweden..

Japp, nu har vi hittat hem igen. Saknar det redan där nere, hade så underbart varmt och gott :) Men vi tog med oss lite sol till Sverige iaf :)


Igår köpte jag jordgubbar, körde bort till Pappa och åt det tillsammans med honom. Efter jag kört och hämtat min älskling ( I MUSTANGEN, som jag äntligen fick köra. Vilken upplevelse ) Så blev det hem till Pappa igen och kollade en film: Farsan.


Ska ta en dusch strax sen hem till Sara och ta en fika <3 :) Och i eftermiddag blir det en promenad med Kristin, ser fram emot det. Längesen jag träffade henne ju!




Denna underbara maskin fick jag köra igår ;D

Kroatien!

Nu är det nära, imorgon kl 04.30 går bussen. Haft en stessig dag, jobbat 8-15 sedan körde jag direkt till Familia och fixade det sista till resan. Åh, jag har nog resfeber nu!!... Ska ta tag i min packning igen, ännu en gång.. Haha!


Idag fyller min underbara Sara 21 år, grattis gumman <3


Nä, vi hörs kanske sen igen. Blir ingen sömn för oss inatt, tar igen det på bussen imorgon.

Nedräkning...

Inte många dagar kvar tills det är dax för mig & hjärtat att åka ner till Kroatien, ska bli jätte mysigt! Längtar. Gjorde ett försök att packa idag, men det är ett värdelöst fall för mig. Haha! Väskan är redan fylld med bara kläder? ;d Så imorgon blir det att kolla över en gång till och göra ett nytt försök.. Wish me luck!



Du finns i våra tankar hela tiden, jag hoppas du har det bra där uppe och vakar över oss!

Solsken.

Slutat jobba för en timme sen typ, men solen är lite lurig, går i moln bara för att jag tänkte njuta lite innan det är dax för kalas hos kusinen! ;)



Har inte mycket mer att skriva, fortfarande helt snurrig i huvudet av alla tankar! :S

Fredag!

Är väldigt trött i mitt huvud, alldeles för många spridda tankar.. Så mycket på bara en dag, det är kämpigt! ;/ Men ännu en gång ska man vara stark och kämpa sig igenom allt.

Ska krypa ner i sängen nu och krama om min älskling,
han betyder verkligen allt för mig! Älskar dig Thobias ♥



" Carpe Diem "


Tankfull dag....

Det blev en jobbig dag.

Morgonen började bra, fick ett positivt besked på banken innan, lycklig :)

Men eftermiddagen var inte lika positiv. På ingen tid alls blev hela världen upp och ner för mig. Många frågetecken, kan inte sluta tänka... Du finns i våra tankar, likaså din familj! Hoppas du har funnit ro och mår bättre. Vila i frid, Lennie! : (



Ledig!

Min sista lediga dag tills på torsdag... Ska njuuuta xtra mycket idag & vet ni vad? Solen tittar fram oxå, kan det bli bättre? Ska fixa till mig nu lite sedan till banken kl 11! Prata lite. Håller på och kolla igenom mina sommarkläder, vilket skit som skall kastas el behållas. :)

Ha en bra dag, uppdaterar mer sen.



Tack underbara Sara för igår, du är världens bästa vän <3



=)

Underbart väder idag ! Gillas. Blev en runda till Äholm med Daniel & Jason, gick en runda och åt glass sedan körde vi till stranden så Jason kunde busa av sig lite. Doppat fötterna oxå, men fy vad kallt. :) Hemma igen blev det matlagning, ska ut på en promenad snart tänkte jag sen slänga mig i soffan och kolla på efterlyst.





Händelserik helg.

I fredags var det 25 årsfest för Preve, god mat och gott sällskap! :) Trevligt. Lördagen bar det av mot Kristianstad och upp till Sofies föräldrars stuga, mycket trevlig. Blev god mat och gott sällskap där med! :) Söndagen körde vi hemåt och sen vidare till Ängelholm, bowling och thaimat för att fira Mamma. Mysigt! Igår jobbar jag till 15 tiden, sen blev det köra till Åstorp och prata viktiga grejor med Pappa, hihi. Späännande! Efter det körde jag & Sara till Ekeby, Kristins sista träningspass inför sommaruppehållet. Kämpade på fullt ut, väntar på träningsvärken nu! haha.

Idag blir det städning av lägenheten och ett ärende i byn, sedan jobba kväll!


Det är 10 dagar kvar tills vi reser, fy vad jag längtar.



( kristin och jag i fredags :) )

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0