SEMESTER!

Helt jäkla underbart, vilken frihet. Idag börjar min 3 veckors semester, välbehövlig och efterlängtad. :) Inatt beger vi oss ner till flygplatsen och imorgon är vi nere på Kreta. Underbart!

Jag befinner mig i ett totalt lyckorus.

Lyckorus!!

Allt tråkigt och negativt som hänt oss den senaste tiden som vänt upp och ner på hela vår värld, vänner som lämnat vår sida och vi har fått bevisat var många står i hela situationen... Det har inte varit lätt, vi har känt oss värdelösa, onda & hatade!!! Men tack vare familjen och dem få vänner vi faktiskt har kvar så känner vi oss starkare än någonsin. Vi är så otroligt tacksamma att ni har rest oss upp och stöttat oss i allting. Utan er hade vi gett upp. Ni har lyssnat på oss och verkligen förstått vår version och verkligheten. Ni har struntat i vad andra tycker och tänker. Gett oss styrka att komma tillbaka! Inga ord i världen kan förklara hur tacksamma vi är. Vi har förlorat många men även fått nya vänner som står oss nära! Bort med allt gammalt skit och så blickar vi framåt.

Kärlek till er närmaste, ni vet vem ni är! ❤

Sol & Bad!

Igår förmiddags kom Fia till oss, blev en varm promenad och hemma igen ett dopp i Nellies pool. Mot kvällskvisten hämtade vi pizza och fick mer besök av Malin & Marcus. :) Blev skitsnack och vattenkrig. Tack för en trevlig kväll allihopa! <3Idag kom vi upp i lagom tid, packade badväskan och stack vidare till Ljungbyheds badet där vi plaskade och busade hela förmiddagen med trevligt sällskap :) Nu vilar Nellie gott och vi har vinkat av Fia som åkte hemåt igen! Tack för dessa dagarna är alltid lika trevligt när vi träffas! :)

Grillfest!

Dagen till ära bjuder på grillfest. Det ska bli trevligt! :) Nellie är lämnad hos Mamma/Mormor och hittar på bus. Snart kallar duschen och sedan är det dags för ett glas vitt ;)

20140715

Idag är det två år sedan vi döpte vår underbara dotter. Tiden går fort! Vi älskar dig mer än ord kan beskriva ❤



14 juli

Endast två veckor kvar tills vi är nere på Kreta. Längtan är enorm!

Jul. 11, 2014

Efter jobb idag hämtade jag hem min prinsessa och då lekte vi lite i trädgården, hon tog ett dopp i poolen :) När tobbe kom hem så körde jag till Familia för lite egentid.. Shopping och milkshake i lugn och ro :) Lovely! Hemma igen blev det grillning med min lilla familj. Blir ett litet bildregn från igår och idag. Igår var vi hos svärföräldrarna och badade sedan blev det grillning, vi hade en jätte mysig kväll.


















8 juli

Efter jobb körde vi till hyllinge blev lite shopping och mat på McDonalds. :) Hemma igen blev det mys i trädgården.





Sömnlösa nätter!

Hatar dessa sömnlösa nätter, jag är inte människa dagen efter utan sömn... Den senaste tiden har varit kämpig och man är inte mer än människa så sömnen har blivit drabbad, lite annat också men inget jag vill skriva här! Hela huset sover och här ligger jag? Klockan ringer om några timmar och jag känner paniken komma!! Ge mig lite sömn nu... Tack!

Vår fina prinsessa!

Nyklippt och fin vår ögonsten <3



eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0