Måndag!

Hejsan!

Ny vecka, nya tag. Idag är en bra dag, D & S flyttar till Klippan. Skönt! :) Nära och bra till varandra. Börjar må lite bättre nu. Jobbigt att vara sjuk...

Tittar på våra bästa år, ska fixa lite frukost och kaffe nu!


Ha en bra dag, jag ska fortsätta vila lite.



i fredags!

fredag

Hejsan.

Äntligen fredag, slutade 13.00. Cyklade hem och har slängt mig i sängen nu, har åkt på en fruktansvärd huvudvärk som inte vill ge med sig. Så efter bloggandet tänkte jag vila lite. :) Ska hämta T sen när han slutar jobba. Äta lite sen är vi bortbjudna till 18.00! Hem till Sandra & Nille och sen vidare till puben :) Trevligt, jag ska dock vara nykter och köra så vi kommer hem :) Och imorgon är det dax för jobb igen.

Har kännt mig rätt kass sen igår, frusen och allmänt off. Får väl se om det bryter ut!!

Sotaren...

Godmorgon. Varit vaken ett tag nu, sotaren har varit här och sotat skorstenen :) Skönt att ha det gjort. Funderar på att gå en promenad nu, behöver röra på mig igen :) Sedan hem och duscha/äta frukost. Efter det blir det packa nattväskan och bege mig till jobbet. Men innan jobb tänkte jag fixa några ärende i byn, måste boka tid till klipp/färgning, fick ju presentkort av mamma! :) Ska även boka en halvtimmes massage, underbart! Hihi.

Ha en bra fredag allihopa.


/ E



Fika och shopping!

Gokväll!

Har jobbat 8-14 idag, sen blev det hämta T. Sen hem och fixade lite middag, därefter körde jag till Väla. Mötte upp Mickis för en trevlig fika & lite shopping. Har haft en super mysig eftermiddag, så längesen vi träffades ♥

Nu blir det marängswiss tillsammans med T och lite tv mys!


/ E


Tandvärk..

Godmorgon.

Är inne på min tredje dag med en fruktansvärd tandvärk, det är hemskt. När ska det ta slut?!
Blir snart lite frulle, sen ska jag dammsuga och torka golv, orkade inte det igår ;) Sen ska jag ta mig en varm och go dusch. Mot eftermiddagen ska jag hämta T och så kör vi till Bauhaus och kolla färg, förhoppningsvis handlar vi det oxå så vi kan börja måla om i storarummet :) gött.

12 dagar utan cigaretter :) jag är stolt.




gillade min frisyr jag hade här ;)

Tvätta, städa & promenad!

Godmiddag.

Igår hade jag en mysig dag tillsammans med Mamma, körde till Äholm. Gick upp till stan och kollade lite affärer sedan blev det lunch och fika ♥

Hemma igen blev det god kvällsmat med min älskade T, och mys till tvn!


Idag är en typisk städ & tvätt dag. Har dammsuga och torka golv kvar, skönt sen när allt är gjort! :) I eftermiddag tänkte jag gå en härlig promenad, det är uppfriskande efter allt städande ;)

Ikväll står det falsk fläskfilé på menyn. MUMS!


/ E

ab circle pro!

jag har funderat, i reklampausen under våra bästa år så visade tvshop en snutt för denna maskin. blev rätt imponerad, vet att man lätt fastnar för en massa skit som är onödiga men detta såg faktiskt väldigt bekvämt ut, jag har verkligen motivationen. och tror det kommer funka för mig, men den kostade ju rätt mycket, men jag har ju slutat röka så 100 kr ska in på sparkontot varje vecka för att peppa mig själv. så då kommer jag inom bara några månader ha råd att köpa den? :)

här kommer en bild på maskinen som jag vill ha..



(jag vet att vi alla har olika åsikter om detta, men jag tycker det är upp till var & en att bestämma själv.)

Jobb x2

gomorron!
gick av mitt nattpass 8.30, blir slumra lite på soffan snart sen städa & fixa mat. därefter jobba xtra, ska på hockey ikväll. nice! men känner att jag nog kommer snarka direkt när jag kommer hem. :)

imorgon jobbar jag 8-15 sen är jag ledig i 4 dagar, ska bli skönt. är helt trött nu och behöver vila upp mig lite!


/ E

Sovmorgon..

Godmorgon!
Tog mig en lång sovmorgon, är så trött nu förtiden. Hehe! Men det blir väl bättre ;)
Tänkte ta tag och städa här hemma innan det är dax att jobba natt. Sen blir det en efterlängtad dusch, men först frukost & kaffe till våra bästa år. ;D

Ha en bra dag folket!


bjuder på en härlig sommarbild..

lycklig!

Hej!
Idag är en jättebra dag. Kan tyvärr inte berätta mer för er just nu, men det kommer info.. :) Men är världens lyckligaste. Har bara tagit det lugnt efter jobb, kollat lite tv! Ska påbörja kvällens mat, köttfärslimpa sås och potatis. MUMS! ;) Sedan blir det en 30 minuters promenad och därefter lite städning av huset om jag orkar.. Annars tar jag det imorgon innan jobb! :)

Nu kallar spisen...


/ E

Sunday!

Godmiddag!
Snoozade väldigt länge imorse, haha. Trötter! Blev direkt upp i en dusch, tror vårt varmvatten klabbar, typ ljummet vatten bara och jag som älskar att duscha varmt.. Får väl kolla upp det?!
Sedan blev det god frukost tillsammans med T och en god kopp kaffe! Nattväskan är redan packad och klar, nu återstår det bara slappe tills det är dax att hämta M på stationen, idag börjar vi jobba 12.30! :)

Igår körde jag & T till Willys i Ängelholm och storhandlade, skönt att ha det gjort så nu har vi mat hemma igen ;D Sedan blev det en hyrfilm Remember Me, (min favorit skådespelare hade huvudrollen..) och pizza. :)

<3



här har jag mina hazelnut linser i ;)

Skitväder!

Hejsan!
Det var riktigt tråkigt väder att vakna upp till imorse, bara en massa slask. Och småregnar gör det oxå!
Jobbat 8-13.30 idag, faktsikt skönt med jobbehelg. :) Har pratat lite med T, vi ska bara ta det lugnt och ha mys-dag. Lovley! Blir pizza ikväll och en hyrfilm. Riktigt längesen! ♥

Min fjärde rökfria dag..

/ E



(sommaren 2010)

Fredag!

Jag lovar att börja blogga igen, hehe. Ska bara försöka få in det i rutin ;)


Tog lite sovmorgon till 9, gick upp och drack kaffe. Körde T till tåget sen hem igen och fixade varma mackor lagom till Våra bästa år ;) Nice. Efter en varm dusch återstår lite makeup & håret sen är jag redo för jobb! :)
Min jobbehelg som väntar, rätt skönt att bara ta det lugnt! :) Blir mys med mitt hjärta hela helgen.

Längtar tills måndag ;D


Lite bilder;


malin & jag!




senaste designen..

den 5 januari...

Har varit ledig idag, började morgonen med en kopp kaffe sedan ner i byn och fixade mina naglar, blev väldigt nöjd! :) Ska försöka lägga upp bild imorgon på designen..

Hemma igen fick vi skotta som aldrig förr, gud med snö här har kommit igen! Blä.
Efter det bakade jag en gudomlig morotskaka, hihi.


Ska strax köra till Pappa en runda och fika sen hem och hålla kväll! :)

Ha det bra.

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0