Händelserik helg!

Denna händelserika helgen lider mot sitt slut, jobbat hela helgen och ledit av sömnbrist. Fredagens 6 timmars akut besök tog musten ur mig. Men trots det så har jag kämpat och jobbat. Tur att det inte vart något allvarligt med mig och ett stort tack till världens finaste & bästa vän Malin som följde med mig.♡ Och tack till er som bryr sig och har hört av sig ♡
Nu går vi mot ny vecka och nya tag!
Räknar ner dagarna till vår helg i Ullared, ska bli så mysigt & behövligt! :)
Nu kallar sängen, jobb imorgon igen.

Jag och Nellie har pysslat i förmiddags, detta blev resultatet. Hon är så duktig min lilla loppa!

Busungen satt sönder vår tidningskorg och fortsätter busa ; )


Min prinsessa ♡







Min prinsessa ♡

Bildregn från vår dag

Storhandling & myskväll

Gick av mitt nattpass imorse, cyklade till Nellies dagmamma och har utvecklings samtal. Är så stolt över min lilla loppa :) Hon vilar och jag har passat på att vila lite på soffan. Snart ska vi köra och hämta Malin för att sen bege oss till Willys för storhandling :) Ikväll kommer Malin & Fia hit på middag. Så blir en myskväll med tjejerna då tobbe ska på fotboll :)

Underbart väder

Idag tog jag, Nellie & Malin en lång promenad i höst solen. Riktigt härligt väder idag! Blev en runda inom lekplatsen så Nellie fick busat av sig :) Sen somnade hon gott i vagnen. I eftermiddags var jag och gjorde vid mina naglar med sällskap av Malin :) Sen hem och hade myskväll med mina hjärtan ♡ Nu är ledigheten slut, imorgon börjar jobb igen :)




Många års vänskap. Är så tacksam för att du är min bästa vän och finns vid min sida alltid! ♥

.....

Bra vänner är som stjärnor,
man ser dem inte jämnt,
men man vet att dem alltid finns där ★





eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0