Vägning!!

Idag fick jag veta hur mycket jag gått ner i vikt och midjemått efter 5 dagar på Cambridge. 2,7 kg & 3 cm i midjan! YES. Jag är lycklig och taggad inför kommande vecka! :)

Hej!

En lite uppdatering hur det går..

Igår var den jobbigaste dagen hittills, men är glad att jag klarade den & kämpade på! :) Fick hålla mig sysselsatt så det blev storkok till Nellie! På förmiddagen var vi på kyrkis med Josse & Hugo! :)

Idag ska vi hälsa på Sara & Julia men först blir det lite vila för Nellies del! :)
Ha en bra dag!

Cambridge!

Idag börjar jag på Cambridge metoden! En utmaning som jag ska klara av.. :)

Ny läsning...

Då ger vi denna omtalade boken en chans!

Äntligen onsdag!

Onsdagar uppskattas då det är bra tv program hela kvällen :) Vi kollar just nu på Chicago fire, riktigt bra serie!!

Förmiddagen var det ett besök på Bvc med loppan 10 månaders kontroll, hon växer som hon ska! :) Stora tjejen nu..
Sen körde vi till Brossan, Sofie & lille Vincent. Blev kaffe & fika! :) Sen hem och städade inför vår husvisning. Blev även en runda ner till jobb och hälsade på! :) Nu kallar sängen! Ny dag och nya utmaningar imorgon. :)

Kyrkis!

Godkväll!
Fick väcka Nellie vid 8 tiden imorse för att vi skulle promenera till kyrkis, vi mötte upp Josse & Hugo där sen var det mycket bus & lek.. :) Barnen trivs verkligen där! Roligt :) Efter det gick vi och fixade lite ärende sen hem och åt lite lunch. På eftermiddagen körde vi till Bjuv för en härlig promenad med Sara & Julia. Blev lite mer än en timme ute sen en god fika på de! Mums :) Blir lite bilder från dagen...

Kärlek!

Fredagens nöje!!

Hej på er!! Började morgonen med ett städ ryck, dammsugat, torkat golv, bäddat rent & dammat! Skönt att ha det gjort :) Nellie vilar nu så efter det får vi se vad vi ska hitta på... Behöver göra något känner jag! Ska handla lite grejor till Nellie, hon behöver ha hem lite mediciner och mat. :) Ha en bra dag allihopa!

Petri kyrka!

Godmorgon! Igår hoppade jag in extra och jobbade kväll, skönt med lite extra pengar :)

Idag är det dags att besöka Petri kyrka och deras vuxen-barn träff! Ska bli skoj. :) Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, ska försöka gå och få massage. :) Min kropp behöver det!
Inatt har Nellie sovit i sin egen säng igen, duktig tjej! :) Det gäller att inte ge upp..

I tisdags var jag, Sara & Lotta nere i Staffanstorp hos Ewa Medium. Andra gången vi är där & det var lika fantastiskt som sist! Fick många svar på mina frågor och det känns bra. :) Nöjd med dagen!

Söndag!

Igår var vi på kalas hos Tobbes mormor, det åts smörgåstårta & tårta! Mums, hade en mysig kväll.

Idag sov vi till halv 10, blev kaffe & Nellie fick sin välling :) Vi ska snart ta en promenad sen får vi se vad dagen bjuder på, ska iaf laga mat till loppan! :) Ska även ta tag i att ordna en tjejkväll, så längesedan sist så nu är det dags igen! :)

Söndags mys!!

Hej!

Idag har jag fått städ ryck nere i källaren. Rensat och packat ner i lådor, det behövdes! Fasen med skit man samlar på sig.. Nu är lunchen i magen och jag har duschat, Nellie vilar lite sen kör vi till Ängelholm! Mamma bjuder på middag & så ska vi spela bingo, vi får även sällskap av Malin & Marcus. Trevligt! :) Ha en bra söndag mina vänner.

Hej!

I över en vecka har vi varit sjuka och det är så tråkigt!! Vårt lilla hjärta har haft 40 graders feber, kräkt och förkyld! Jobbigt.

Vi är väl på bättringsväg men det känns fortfarande som om det aldrig kommer gå över!

Idag ska vi till Tobbes kusin som har fyllt år! :) Det ska bli himla trevligt!

Ha en bra dag!

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0