27 juli

Utflykten till Falkenberg, Vallarnas Teater: En mor till salu. Var helt underbart, tack alla inblandade för ännu en tradition! :)
När vi kom hem därifrån väntade Sofie, Daniel, Ida & Filip på oss i huset, det blev middag och lite rosé vin på det hela. Plus att brossan & soffi hade städat och gjort fint i hela huset. Så underbart snälla! :)
Grabbarna tog ett dopp i vår nya fina och stooora pool :) Men dem varva det med bastun! haha.


Nu är det inte många dagar kvar tills jag går på semester, på fredag. Läängtar! :) Då kommer jag befinna mig i huset och fixa lite! :)


Har en lyckokänsla i kroppen som bubblar över, hihi! Älskar min underbara Thobias med hela mitt hjärta! <3


Lyckorus =]

Många dagar med stress, men i slutet kommer det något gott ur det hela. :)


Igår var vi på banken och skrev papper, nu är vi husägare. Helt underbar känsla som inte går att beskriva med ord. Flytten är påbörjad och är ett projekt för sig, men det är bara att hålla ut. Det kommer bli helt underbart sen! :)


På lördag är det dax för den årliga traditionen, upp till falkenberg och kolla på show! Love it, denna gången ska fler med, mysigt! :)


Annars inget speciellt som väntar just nu, vi har som sagt fullt upp hela dagarna.


Sara, love you my angel. Är oerhört tacksam för ditt stöd, att du alltid finns där för mig. ♥

Dålig uppdatering

Sorry, har inte hunnit med detta på ett tag! ; /


Vi har mycket på gång nu, blir husägare på onsdag, lyckorus!
Har aldrig varit såhär lycklig någonsin, älskar dig thobias. ♥


Jobbat färdigt för idag, rätt så trött men dår se vad kvällen har att erbjuda. :)



Ha en härlig lördag.


Total förändring!

Yes, gick av mitt nattpass 8.30, hade tid hos Frida på HardRock Salong i Klippan 9.15! Och jag kan säga att det blev en total förändring till det bättre, är jättenöjd! :) Helt ny frisyr och färg. Nice! Efter det gick jag inom Mok och tog en kopp thaikaffe, mums ;D Nu ska här tvättas och vänta på Sara, ska ha visning på lägenheten i eftermiddag. Hoppas på det bästa och sedan ska vi till Billesholm, hem till svärföräldrarna och äta kvällsmat :) Det gillas! Kanske en runda till Ikea ikväll oxå med Sara, trevligt!


Nä nu ska jag ta en paus från internet och gå ner till tvätten.



Dålig kvalite på bilden men den får duga :D

Underbara sol...

Hoppas den är kommen för att stanna nu resten av sommaren :) Visst? Gick av mitt nattpass 13.00 idag, träffade underbara Sara en snabb runda sedan tog jag en promenad bort till Pappa och hämtade min bil, därefter körde jag till Familia en runda, handlade lite på rea, mycket fina fynd ;D Efter det hämtade jag tobbe och så körde vi till Billesholm, hälsade på familjen Nilsson och grillade korv :) Muums. På vägen hem köpte vi jordgubbar som vi ska smaska på ikväll till en bra film. Mysigt!


Imorgon ska min bil in på service så ska låna mazdan av daniel till onsdag, kanske blir stranden så fort jag har möjlighet, vill steeeka lite ju! ;) Får la se när jag hinner med, har natten imorgon oxå.. Frissan på onsdag morgon, ska bli spännande och prova något nytt.

Mycket som händer denna veckan!!!


 
- Sara & Jag i Falkenberg förra året, snart dax igen för vår årliga tradition :)

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0