Återigen Vänskap!

Vänskap är något speciellt, personen man är vän med ska man kunna lita på till 100%.
Men gårdagen bevisade att vissa människor kör ett fult spel och beter sig väldigt illa.
Jag är glad att det slutade med avbruten vänskap för det hade aldrig funkat.
Lever man på skitsnack så kommer man aldrig ifrån det. Och jag är inte den personen...
Men tyvärr vänder vissa det till en fördel för dem själva. Men om man är en trogen vän så
lyssnar man inte på personen som alltid snackar skit. Thats it!

Tråkigt läge, men som sagt.. Äkta vänner är svåra att hitta, därför håller jag hårt i dem få jag har kvar! ♥



Tisdag!

Jobbehelgen avklarad, nu väntar en helg med långledighet! :)

Igår efter jobb cyklade jag hem och vilade lite, har varit väldigt trött i en period nu och den är inte över än! Sen mot eftermiddagen körde jag & älskling till ÖoB i Ängelholm en runda och sedan blev det fika hos Mamma. Mycket trevligt. Hemma igen åt vi vårrullar och ris, mums! Sen blev det premiären av Robinson 2011. :)
Idag måste jag städa och bädda rent. Sen blir det jobba natt!


Imorgon efter jobb, så ska jag och mamma ut på äventyr! ;P


Älskar min underbara Thobias ♥

Söndag!

Hade en mycket trevlig kväll igår med god mat och gott sällskap! :) Blev inte så jättesent för oss för vi var väldigt trötta! Hehe. Men tack allihopa för en super bra kväll!


Blev en lyx frukost imorse med frallor. Mums! Mys med min älskling. Nu ska jag packa nattväskan och förbereda inför jobbet. Ha en bra söndag!



Fredag!

Hej på er!


Hade en super bra dag igår, var med först med Pappa på Väla och deras invigning. :) Blev en god lunch och kollade runt lite i alla affärer. Mycket trevligt! Efter det blev de hem och vilade lite, var helt slut i kroppen. Haha! På eftermiddagen körde jag till Billesholm, blev grillat och svärföräldrarna och tårta :) Firade ju lilla Leo! Hihi. På kvällen satt vi i soffan och pratade massor. Mysigt! :) Körde hem med älsklingen när fotbollen var slut.

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Om jag ska bege mig någonstans eller om jag stannar hemma och dammsugar! ;)


Ha en bra fredag!

Väla premiär! ;)

Godmorgon!

Dags för frukost nu sen ska jag & Pappa bege oss till Väla för invigningen och se hur det ser ut och om där är några roliga erbjudande! :) Ska försöka med en fika oxå, hihi! Sen i eftermiddag ska jag hem till Svärföräldrarna och äta middag samt fira lilla Leo som blir 1 år idag. Grattis till honom ♥



Min myskväll igår blev super bra.. Filmen var en av dom bästa jag sett! :)

Onsdag!

Min lediga dag, jag njuuter! :)

Började min morgon med ett kanelbullsbak, mumsfilibabba! :) Svärfar kom hit en runda och fixade till det sista på trappan så det bjöds ju självklart på nybakade bullar. Hihi! Sen stack jag & brossan ner och tvättade gröna faran, det är ju dags för försäljning på den nu.. Känns lite tråkigt, innerst inne kommer jag nog sakna den! ;O Aja, den får göra någon annan lycklig istället. Vi har ju en lite större bil nu, kan ju glädja mig med att det ryms mer i den nya när det är dags för Ullared. Woho! ;) Hahaha. Fixade med försäkring och sånt igår, fick till en kanon bra deal. Roligt när det blir så.

Ska fortsätta och njuta av min lediga dag nu, ner till byn på några ärende och en fika hemma hos Pappa ska hinnas med.

Ikväll ska jag fixa hemmalagad pizza i min ensamhet för Tobbe jobbar.. :( Men har hyrt en film som sällskap, Hur många lingon finns det i världen? Hann aldrig se den på bio juu, så min kväll är räddad! :)


Ha en bra dag!


Hejsan!

Lyckades sova till klockan 9, det var skönt! Nu ska jag äta frukost sen ringa till Folksam och skaffa en ny bilförsäkring på den nya bilen :) Sedan blir det nog till att dammsuga lite och fixa innan det är dags för jobb. Hihi! Ons-tors väntar lediga dagar, skönt ska det bli! Ska försöka hinna med att fixa lite här hemma då. Man har alltid att göra. :)

Vänskap? Ja, man undrar hur människor ser på ordet vänskap? För mig är det en viktig sak i livet, men för andra verkar det bara vara tillfälligt... Jag har sagt det förr, jag är inte den människan som bara finns där ibland utan då får människorna vara utan! Så är det.


Ha en bra dag!


Måndag!

Som man brukar säga... Ny vecka, nya tag!

Jobbar eftermiddag nästan hela veckan. Nu är det dags för frukost med mitt hjärta! :)
Vi fick en vinst igår, heja HIF! Avslutade söndagen med pizza och tv. Härligt!


Ha en bra måndag allihopa!

Söndag 21/8

Godmorgon!

Har sovit himla gott inatt, skönt. Känner mig rätt utvilad! :)
Frukost och lite te ska göra susen för ännu mer energi! Tänkte sticka och hälsa på brossan på förmiddagen en runda. Sedan blir det att jobba extra i eftermiddag, ska gå på HIF! :) Ikväll ska jag och älskling fixa hemmalagad pizza, åh det är underbart gott!

Ha en trevlig söndag!


Ledig helg!

Yes, den lediga helgen har börjat.. Skönt, blev inte så mycket sovmorgon men det gör ingenting. :) Ska snart äta frukost sen kommer Tobbes föräldrar hit och då blir det lite fix & trix! :)

Ska även hälsa på Pappa & djuren en runda i eftermiddag tänkte jag. Hihi!


Imorgon är det jobba lite xtra som gäller, ska på HIF! :)


Ha en bra dag!

Regnväder!

Japp, men jag tycker det är mysigt. Längtar faktiskt efter höst/vinter nu, många mysig hemma kvällar med massa filmer.. Åhh, mysigt!

Jobbade till kl 13 idag, sen har jag fixat och donat här hemma.. Rensat och gått igenom bland alla våra grejor och fyllt på min kära ULLAREDS LISTA! ;) Blev lite slö nu så passar på att blogga, vet ej vad dagen har att bjuda på. Funderar på en sväng till Väla men vet ej om jag orkar. Haha! ;)



Blir fredagsmys med mitt hjärta ikväll ♥

Total lycka <3

Gårdagen var en helt underbar dag, är i ett lyckorus ♥



Goddag!

Skulle haft sovmorgon imorse, men ikke... Såklart vaknar jag tidigt, typiskt! Men ska gosa ner mig i soffan nu och kolla lite skit på tvn ;) Ska bara fixa något att äta oxå..


Har beställt lite kläder från H&M och lite från Bonprix! Lovely.


Åhh kan inte timmarna springa iväg?? ♥

Åhh!!

Vad hjälplös man känner sig när man ringer runt för att försöka få tag i rätt personer... Har ringt till Lunds Sjukhus för jag vill komma åt mina journaler sedan min vistelse hos dem när jag var liten, men tydligen är det svårare än jag trodde.. Blir kopplad runt till flera olika för tydligen tillhör dem journalerna något annat stället? Men när jag väl fått tag på numret till rätt ställe får jag höra.. Personen du söker är inte anträffbar, tack för ditt samtal och försök igen! Gaaah, har ringt 3 gånger nu och dem säger samma varje gång.. Så nu känns det som jag är tillbaka på ruta ett igen. Jippi! Ska prova ringa lite senare och även imorgon, måste ju ha dessa journaler..

Yes yes!

Godmorgon!

Då var det Tisdag, gnäller inte för vill att dagarna ska gå lite fortare. Har vissa grejor man längtar till ;)

Jobbehelgen är över, det gick rätt fort :) Gick av mitt nattpass 13.00 igår sen blev det vila bara. Var helt slut i kropp & själ. Avslutade med en enkel middag på kvällen, pytt i panna och ägg! :)

Gick upp lite innan 9 idag, ska ta ett ryck och städa här hemma. Kanske slänga igång en tvätt oxå! ;)
Sen är det dags för jobb ikväll.


Imorgon är en stor & betydelsefull dag ♥



Lördag!

Känner mig trött och hängig! Nyss hem kommen från jobb och strax får vi besök av Sara och Richard! :) Blir lite gooo fika. Haha! Sen resten av denna lördag blir det bara slappe. :)

Torsdag!

Uppe i tid idag, började med att starta en tvätt sen blev det en varm dusch. :) Ska äta frukost nu sen kommer Sara hit en runda innan det är dags för jobb & P-möte :) Det kommer även bjudas på smörgåstårta idag.. MUMS!!

Ha en bra dag!


6 dagar kvar ♥

Flitig!

Har jobbat mitt första morgonpass efter 4 veckors semster :) Det var bara lite kämpigt att gå upp imorse när klockan ringde och man hörde blåsten utomhus... En riktigt höstmorgon! Ville ju bara ligga kvar i sängen och somna om. Men orkade ta mig upp och dagen har varit bra. Efter jobb blev det storhandling med Älskling på Willys i Helsinborg eftersom vi hade ett annat ärende där. Så nu är kyl & frys fullt igen! :) Sköönt..

Orkade inte ta oss an att laga någon mat så vi sponsrade våra favoriter på Chaplin istället, blev pizza! ;) Så är helt slut i kropp och själ nu, blir soffan med GB gräddglass Nogger. Mumsigt värre!


Ha en fin kväll allihopa.


7 dagar kvar ♥

Tisdag!

Godmorgon!


Nyvaken och trött.. Som vanligt! Men idag kommer bli en bra dag, tillbaka till jobb vid 14 tiden. Väldigt längesen! Men saknar busarna ju. :)


Så min förmiddag kommer bli rätt lugnt faktiskt.


Jag & Mamma hade en mysig dag i Höganäs igår, shoppade lite på Lager 157 och kollade även in Sport Outleten :)




8 dagar kvar ♥

Min sista semesterdag!

Oj, fyra veckor har gått fort.. Då är man inne på sin sista semesterdag, kanske bär det iväg till Höganäs Outlet med Mamma & Moster.. :) Annars blir det bara lugnt tills vi ska till banken i eftermiddag! :)


9 dagar kvar ♥


Tosselilla!

Hade en heldag i Tosselilla igår, det var en riktigt bra dag! Hade super duper roligt, tack allihopa. Det blev bad, spel, gocart och massa annat :) Nästa år ska vi på det igen, kommer bli riktigt skoj!


Väl hemma igen hyrde jag & hjärtat film men somnade direkt på soffan.. Helt slut! ;)
Tog lite sovmorgon idag, det behövdes. :)


Får se vad denna dagen har att erbjuda, ska till Frida & Rickard en runda och dricka kaffe sen.. Men resten av dagen blir nog lugnt! :)

Vinst till HIF!

Hejsan på er!

Vilken underbar match det var igår, vi vann med 3-0. Lovely! :) Det var en trevlig kväll.


Helt slut i kropp & själ idag oxå, men ska fixa till mig nu för Sara kommer hit om ett tag och sen sticker vi på Äventyr ;)


Imorgon pratas det om Tosselilla, bara hoppas vädret är på vår sida.. En trevlig avslutning på semstern. ;) Allvaret börjar på Tisdag! :)


4 Augusti

Nyvaken och världens tröttaste, men ska strax ta och färga håret :) Det behövs verkligen. Sen tänkte jag köra till Godbiten innan det är dags att hämta mitt hjärta på jobb! Sen är det det dags för ett möte på banken, håller alla tummar för att det går vägen. ;)

Ikväll vankas det en HIF match med Älskling, Maria, Robin, Sara, Richard. Kommer nog bli trevligt :)


Ha det gött.

Åter solsken.

Japp, solen har hittat tillbaka men typiska mig har ingen ork till att vara ute och njuta av den utan gömmer mig hellre inomhus. Haha! Mötte upp Pappa på Familia i förmiddags, hjälpte honom med lite shopping. Han fick ju presentkort av oss på Dressman igår när vi var och åt middag på Harrys här i Klippan. :) Efter shoppingen tog vi en fika på CG! Mycket gott. Är hemma och har hunnit baka en Rabarberpaj av mina egna rabarber faktiskt. :) Sen blir det köttfärslimpa till kvällsmat, har bjudit hit Pappa :)

Ha en trevlig kväll.




Nyklippt ca 2 veckor sen ;)

Eviga trötthet..

Hejsan!

Denna eviga trötthet är inte roligt, kvittar hur mycket jag sover så är jag lika trött!!

Körde ner och handlade frallor imorse och sen vidare till Pappa, födelsedagsfrukost :) Han fyller ju år idag, även farmor och dem kom en runda. Trevligt! :)

Är hemma nu och ska ta det lugnt sen är det födelsedagsmiddag ikväll med allihopa, mysigt!


Ännu en gång GRATTIS PAPPA! ♥

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0