Segt!

Tanken var att vi skulle äta på Bellman Bistro, men de hade stängt? Störigt, vi ville verkligen äta där idag. Haha! Blev en god hamburgertallrik istället. Beställde hem en pizza till min älskling så han får lite mat när han kommer hem från jobbet! Hihi. Nu sitter jag och väntar den sista timmen tills jag ska cykla och möta honom, är rastlös. hehe! Det bränner fortfarande på kroppen, mest benen. ; /  Hehe!










Snabb Update.

Hemma från stranden. Blev fria bad, riktigt härligt kan jag tala om. Körde inom affären och köpte vindruvor och vatten innan så vi hade något att mumsa på! Jag har lyckats bränna mina ben idag ;O Aldrig hänt mig förut. Men klagar inte för det var gött. Doppade bara fötterna och herregud vad kallt det var i vattnet. Haha! Nej, nu har jag bråttom. Har nyss duschat så ska smörja mig med min body butter och sedan göra ve mig. Jag & Sara ska äta på Bellman Bistro om lite mer än 1 timme. Hörs sen!

Det blir en dag på stranden.

Yes, vaknade av att Daniel ringer mig lite efter 9. Och jag som har semester! Haha. Kunde inte somna om direkt så nu sitter jag här. Ska fortsätta in i duschen strax och raka benen, blir stranden med Sara idag, och kanske någon mer. Skönt! Ligga & steka lite. Hehe! Nu ska jag leta fram kläder och pussa på min älskling :)

Första doppet detta året ;)

Har varit en superbra dag i det härliga vädret. Cyklade från Bjuv till Billesholm innan idag, hem till Tobbes föräldrar. Det bjöds på nybakad kladdkaka som Sara bakat :) Mumsigt! Sedan stack jag & Sara till Bjuv, hem till hennes släktingar och snackade lite. Tog mig det första doppet för i år i deras pool. Härligt! Sedan solade vi lite oxå, hur gött som helst. Fick till en rejäl bränna som heter duga. Efter det stack vi hem till Sara och dem igen och grillade. Det var jättegott! Stannade kvar ett tag efter det och slappade, helt slut i hela kroppen. Sen åkte jag hem till älskling, inom affären och köpte Cocacola & ostbågar. Hihi! Har nyss duschat av mig och är jätteröd ;S Men det lägger sig förhoppningsvis tills imorgon, hehe. För är det lika fint imorgon så blir det nog stranden ;D Härligt! Men nu ska jag umgås med mitt hjärta för han kom nyss hem från jobb. :) puss & kram.

Solig söndag.

Ja, visst är det underbart? :) Har städat min lya såhär på morgonkvisten. Flitig! Ska slänga fram lite kläder och försöka få ihop det här och packa. Sen blir det en go dusch och tåget mot Billesholm :) Sola sola sola. Tror jag & Malin ska ta oss in till stranden på tisdag om vädret håller i sig. Härligt! Nej, nu måste jag dra mig.

Hejdå!


Gammal kärring?

Just vad jag känner mig nu ikväll.. Slog ihjäl några timmar på marknaden i Åstorp och jag blev helt galen i alla matstånden. Älskar att äta på marknader ; D Haha! Sedan spelade vi lite och vann en uppblåsbar plasthandske. Wow liksom! Haha. Äntligen har jag köpt mig min älskade parfym från Calvin Klein. Fanns billigt på La Chic! Helt otroligt, har velat köpa den hur länge som helst, men nu fick jag tummarna loss. Hihi! Annars köpte jag inte så mycket mer, jo ögonskuggor i härliga sommarfärger ; P Hehe! Jag & Tobbe tog tåget hem vid 19 tiden, helt slut i hela kroppen. Vafan är det med oss "ungdomar"? Haha, jag kände mig som en gammal kärring sista biten hem, gnällde och hade ont. Magiskt! Båda två slängde sig helt livlösa i soffan när vi kom hem och nu sitter jag med fotbad samtidigt som min älskling masserar mig med Vaniljolja. Underbart! Han är världens bästa. ♥ Nu ska vi invänta Göta Kanal och mysa med lite frukt & vaniljsås. Gottit! Imorgon beger vi oss till Billesholm, kommer vara där i några dagar. Ska njuta som aldrig förr av min semester så bikinin lär åka på. Härligt!

Ha en mysig kväll allesammans.



  min älskade parfym.



  älskling & jag.

Underbart !

Vaknade till underbart väder idag, och vad mer kan vara bra när man har sin älskling bredvid sig? I love it. Nu är det dax för frukost, bullar i ugnen och en kopp te! Mums. Sedan blir det att fixa till sig och ta bussen till Åstorp. ( Torparedagarna ) Visst är det ett underbart väder att gå på marknad i? :)



Semester ; P

Happy me. Har gått på 2 veckors semester idag, det ska bli riktigt härligt alltså! Och jag ska ta mig i kragen och masa mig in till stranden nästa vecka om vädret tillåter. Har varit och handlat lite mat idag, ska bjuda Pappa och Daniel på middag ikväll. Hemmagjord pizza. Mums! Men dagens höjdpunkt är att min älskling kommer till mig idag :) Massa mys. Imorgon ska vi åka till Åstorp och kolla lite på marknaden, ingen fest denna helgen. Skönt! Men ikväll återstår det att¨tvätta. Segt, men skönt när det är gjort.. Sitter på balkongen nu och dricker en kall Cocacola. ; P Firar att jag har semester. Hahaha! Målaren blev färdig i tisdags så nu är här fint hemma, ska bara få upp tavlor och sånt, men det hjälper pappa mig med ikväll :) Najs!  Nä, hörreni nu ska jag njuta av min ledighet här i solen!

En enda röra !

Hej på er !


Imorse kom målaren och började spackla väggarna i hall & sovrum. Skönt att ha det påbörjat alltså. Men nu står alla mina möbler i en stor enda röra i storarummet. Jag får flipp! Hatar när det är stökigt. Men förhoppningsvis gör dem färdig jobbet imorgon. Hehe!


Idag beslutade vi att en del av gänget ska mötas i parken och grilla, spela olika spel och dricka lite vin! Så himla roligt när vi träffas lite så ibland :) Jag har fixat grillspett och potatissallad.. Mums! Så nu ska jag ta och fixa till mig lite sen promenera upp i parken!



Förresten, visst är det great att solen tittar fram igen? I love it.



Ha det najs !

Hejhallå!

Jag blir arg.

Hatar allt detta tekniska jävla skitet. Då är det bara till att börja skriva om!

Vaken sen 7 imorse och tvättar. Inte klokt vad jag ogillar att tvätta på morgonen, men ibland har man inget val. Tiden räcker inte till helt enkelt. Midsommar imorgon, inte trovärdigt med detta jäkla skitväder!! Aja, kan ju hoppas på att det vänder tills imorgon, men tror knappt det! Håll tummarna.


Igår följde jag med Mamma och Gunilla på några ärende. Det var skoj, men fy vad trött jag var när jag kom hem.. Fixade hit min byrå oxå, så fick ändra om och ha mig när jag kom hem! Jag gav upp vid 22.30, så tog min nya bok och la mig i min nybäddade säng och läste en timme. Haha! Sen var jag tvungen att sova, ska ju jobba natt idag. Kommer vara megatrött ikväll.

Nog om allt detta, nu ska jag ner i tvätten igen och sedan äta frukost!



Fyfasen.

Är så otroligt trött i mitt huvud och hela kroppen. Det tog alla mina krafter att jobba idag! Suck. Blev en tur på Klippans marknad.. Handlade två ljusstakar, två nagellack och överstrykningspennor ;) Moha! Åt även kvällsmat där, blev varsin langos. Isch, det var faktiskt inte så gott. Smakade fan bara flott! När jag kom hem från jobb fixade jag med alla mina viktiga papper, har haft en jäkla röra bland det. Men nu jäklar börjar det bli bra, ska försöka hålla det nu! Men visst är det lätt att man bara liksom lägger in papperna i skåpet? Haha. Menmen.. Det är så himla tomt utan Thobias, saknar han så fruktansvärt mycket! ; /   Åhhh.. Nej, nu ska jag försöka dricka upp  min Cocacola sen krypa ner i sängen! Sov gott allihopa.

Hoho jaja.

Min dag började med att jag vaknade upp hos min älskade Thobias. Han hade gjort frukost till mig, världens underbaraste. När han cyklade och jobba så promenera jag upp till älsklings föräldrar, drack lite kaffe och snackade lite. Trevligt! Sen åkte jag med Robin till Familia, gick ett varv och åt Mcdonalds. Sedan hämtade vi upp Beckie för ett besök på Ikea. Handlade lite sånt nödvändigt, eller ska man uttrycka det bra att ha grejor! Haha. Efter det körde vi till Jysk och kollade lite. Ett trevligt äventyr. Sen blev det hem till älsklings föräldrar och åt mumsig lasagne :) Sen stack jag & Sara till Bjuv och solade. Supernajs! Nu är jag hemma hos älskling, ska diska och plocka undan lite sen hoppa på cyklen för att möta honom i Bjuv. Visst är jag snäll som cyklar och möter honom? :) Hihi! Sen blir det väl tvn ett tag och mys. Upp i skaplig tid imorgon, har lite att fixa sen ska jag ta mig hem till Klippan igen och jobba varje dag i en vecka..


Jag sitter och drömmer mig bort till Kreta just nu, tänk att det är bara 2 månader kvar tills vi åker. Tiden kommer gå fort, och jag längtar så fruktansvärt mycket! Det bästa som finns är nog fan solsemester alltså.

Ha det bra.

15 Juni.

Grattis Malin på din 19 års dag :)


Igår åt jag, Thobias, Daniel & Pappa på restaurang. Blev oxfile med stekt potatis, bearnaiesås, sparris &  räkor. Mumsigt var det ! :) Sen blev det hem igen och kollade på tv resten av kvällen. Hihi! Idag är jag valet i kvalet? Är bjuden på middag hemma hos Mamma med allihopa fast vet inte om jag orkar klabba med buss och skit för att kunna komma in. Har typ ingen energi. Hehe! Men får se hur jag gör, har fortfarande några timmar på mig att bestämma mig. :) Nu ska älskling cykla till jobb och jag ska nog gå upp till Sara & Lotta en runda.

Hörs senare.

Jag vill ha sommar ! !

Söndag igen, veckan har gått fort. Min sista lediga dag imorgon sen är det jobba som gäller hela veckan fram till tisdag. Kommer kännas konstigt, men man är förhoppningsvis tillbaka med en massa energi! Blir att åka hem på tisdag förmiddag, och det första jag ska göra är att boka en tvätt tid och hämta ut mitt paket från H&M ; P Haha!

Fredagens galaj för Joel var superskoj. Älskar när fester blir lyckade och när man inte mår alltför dåligt dagenefter. Blev mys med Thobias hela gårdagen, kinamat, kebabtallrik, godis och film! Love it.

Idag är det lite finare väder, men blåser kallt. Grr, vill ha vår sköna sommarvärme igen och det närmar sig midsommar och allt.. Menar på då kan vi väl få lite sol iaf? Hope so. Blir rätt lugnt för min del på midsommar, ska ha en flaska vin och äta en massa goood mat. ; D Haha ! Nä , men får se vad som händer och sker. Något skoj hoppas man på!

Sitter och kollar runt lite på internet nu, hittade en BH.. Har ni en sådan, är det något att rekommendera??



Nej, nu ska jag äta lite frukost med min älskling sen ta en dusch.. Kanske blir det en promenad för oss? :D

Tjo i loen.

Hemma efter dem sista ärende inför ikväll. Sara hämtade upp oss, så körde vi Lotta till jobbet. Kaos var det i stan alltså! Blää. Sen körde vi till Familia, in på citygross och handlade lite, därefter körde vi till Bjuv, handla blomma till Joel och lite sådant. Jag är jätte jätte jätte trött just nu, men jag & älskling ska vila ett tag nu sen förbereda maten. Tobbes Pappa kommer ner och äter kvällsmat här :) Trevligt. Sedan är det full rulle att göra ve sig inför kvällen, och jag velar som fan.. Vad ska jag ha på mig??? Usch. Nej, nu måste jag vila.

Fredag

Vaknade imorse och hörde hur det regnade och blåste som fan. ; / Åh, vill ha tillbaka sommarvärmen. Stackars alla studenter idag alltså. Jag & Sara sket i att köra in. Så nu sitter jag och väntar på min älskling ska komma hem från jobb!  :)

& ikväll är det fest för Joel! :)

TIDSFÖRDRIV !

1. Hur gammal är du om fem år?  26
2. Vem var den sista du träffade? Thobias
3. Hur lång är du?
162 cm
4. Vilken var den senaste film du sett?
Björn Bröder
5. Vem ringde du senast? Thobias
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
Bara vara hemma och vänta på dej. Älskar dej mest. ( Till Tobbe)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Både och.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
 Skilda.
10. När såg du senast din mamma?
I Måndags.
11. Vilken ögonfärg har du?
Gröna.
12. När vaknade du idag?
9 tiden.
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja det har jag väl.
14. Vilken är din favoritplats? Svårt att säga, men utomlands kanske...
15. Vilken plats föredrar du minst? Hum?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett hus förhoppningsvis. 
17. Vad skrämde dig som barn?
Grisatassen & fylle.
18. Vem fick dig att skratta senast?
Sara för vi skrattar alltid.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Förmodligen för det är inget jag har..
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar och jag älskar det.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Bara trosor. 
22. Hur många kuddar har du i sängen?
4
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Japp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor måste jag väl säga. Men barfota är oxå najs! 
26. Är du social?
Ja, kan prata non stop.
27. Vilken är din favoritglass? Får nog säga allt möjligt.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?   Fixat körkort, rest, hade nog börjat plugga med.
29. Tycker du om kinamat?
Ja!
30. Tycker du om kaffe? Ja, i love it.
31. Vad dricker du till frukost?
Mjölk
32
.Sover du på någon särskild sida? Ja, måste helst ligga vid väggplatsen. 
33. Kan du spela poker?
Nej förfan.
34.Tycker du om att mysa? Ja, det är det bästa som finns.
35. Är du en beroende människa? Ja faktiskt.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, släkting till o med.
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja..
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool. 
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor och allt möjligt.
42. Äger du dyra smycken?  Ja, hela min bismark samling.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej, och kommer aldrig att göra det heller...
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ostbågar.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Måste nog säga Thobias & Sara.
46. Välj ett ärr på din kropp? Det största som är från min operation ovanför höften.
47. Vad har du för ringsignal?  Goodbye
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej, mamma har väl koll på det..
49. Flirtar du mycket? Nej har min älskade Thobias.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I klippan
51. Kan du byta olja på bilen? ehm...
52. Har du fått fortkörningsböter? Nope
53. Vilken var den senaste bok du läste? Mia Törnblom, älskar hennes böcker.
54. Läser du dagstidningen? Ibland..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Nej men kan gala som aldrig förr.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rixfm?
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min namnteckning.
59. När var du i kyrkan senast? På Johans begravning...
60. Vilka personer utmanar du? Alla som pallar....

Heej!

Sitter hemma hos älskling nu, fixar med bilder på Facebook & Bdb. Går rätt segt, grr! Älskling har somnat i soffan, han är så söt. Vill inte väcka honom för han behöver lite sömn, har ju haft några sömnlösa nätter! Men väcker honom vid åtta för då ska vi titta på ett tvprogram :) hihi! Har varit iväg med Sara & Robin i Bjuv och ätit tårta hos deras Mormor & Morfar, mycket trevligt. Sedan blev det Väla en runda när älskling hade slutat jobba, blev äta & fixa lite. Är helt slut i kroppen alltså, känns nästan som man börjar bli sjuk eller något. Usch! Men iaf, imorgon är det Student för många, jag & Sara ska in till staden på dan om det är fint väder.. Sen på kvällen är det fest för Joel :) Får la se vad man ska ha på sig, om det nu är utomhus så måste jag klä mig vaarmt. Hehe! Nej, ha det bra allihopa.


hejsan

igår gick mina tankar till något helt annat. sara fyllde ju 20 år, så jag fick följa med dem till Väla. åt lunch och shoppade. mysigt, tror det behövdes. mot kvällen när vi kom hem, blev det tårta och varma mackor, även min underbara pappa kom och fikade med oss. sen åkte jag & älskling hem till honom!


jag kan nog aldrig tacka er tillräckligt för vad ni gjort för mig. <3

No words !

Jag finner inga ord, har inget att säga. Jag kryper tillbaka tills jag är tillräckligt stark att möta världen igen! Det har hänt, det jag fruktade mest, det är fullt igång. Tillbaka till ruta ett som vi var på för fyra år sedan!  Jag är förbannad.


Tack alla underbara för ert stöd .  Älskar er ♥

8 Juni

Lördagen blev superduperlyckad. Hade riktigt skoj !  ; )


Söndag; Igår vaknade jag upp och mådde sisådär. Men vad kan man förvänta sig när man festade hela natten lång? ; ) Hihi. Men sedan blev det akutbesök, har fått en omgång urinvägs infektion igen. Så nu går man på penicilin, det är ju bara så tråkigt. Men älskling följde med mig och han är så underbar. Är så lycklig med dig, Thobias! Skulle egentligen blivit bjudna på frukost av Mickis och Preve men blev inställt eftersom vi fick åka iväg. Det är så typiskt ! ;( Men får ta det en annan dag. Senare åkte vi hem till Tobbes föräldrar, käkade pizza och tog det lugnt, såklart somnade jag i soffan som en sten. Haha! Menmen..

Nu är man hemma igen, ska strax gå till jobb. Usch, vill inte.. Tänk om man bara hade kunnat vara hemma och göra ingenting istället? På tal om de, nu måste jag kila. Ska boka tvätt tid oxå innan jag går. Har tvätt till en oändlighet, igen... Haha ! Ha det så bra.

45 års fest !

Yesyes, det närmar sig. Inväntar brossan nu, sen ska vi ta oss till Billesholm. Ikväll är det fest för hela slanten ! Ha en superbra kväll !



SKÅL !

Lyxfredag.

Jappjapp, jag har lyxat ikväll. Solade 16 min, blev rätt röd om man säger så. Hoppas det lägger sig tills imorgon. Sedan tappade jag upp ett härligt bad, tände ljus & släckte ner. Höll bannemig på att somna i badkaret och det är kryss i taket för mig, blir nämligen rastlös rätt snabbt annars! Efter det sköna badet gjorde jag lite nudlar och sedan målade jag naglarna, både på händerna & fötterna i svart färg. Har dock aldrig haft det innan, men tyckte det kunde vara snyggt tills imorgon, passar till min outfit ;) ..


Slänger in lite bilder på min lyxfredag.








Duktiga..

Jag & Josse är ju bara så bäst. Har varit hemma hos henne en runda som sagt och fixat. Gick inom affären på vägen hem men glömde tydligen att sola? Stress & trötthet går inte ihop alltså. Helt förvirrad, så ska traska bort till solariet snart igen och steka ett tag. Aldrig fel! Sen blir det tvn resten av kvällen och tidigt i säng, upp och jobba imorgonbitti ju!

Hörs sen.

Tjena !

Då var det Fredag igen. ; P Veckorna bara springer iväg liksom. Var på Väla med Sara igår, det gick bra. Vi hittade vår outfit tills imorgon. Så snyggt alltså! :) Sedan blev det kvällsmat hemma hos älsklings föräldrar. Gott! Sen hem till älskling och hade mys. Älskar dig så himla mycket, Thobias ! Jag är verkligen världens lyckligast. ♥

Ikväll blir det lugna bananer, ska möta upp Josse vid 15 tiden, så ska vi hem till henne och fixa med presenter och grejor. Sen hemvägen ska jag inom och sola en runda. :) Nice! Och ikväll blir det bara tvn.

Jobb imorgon 8-13, sen jääääklar är det  fullt sjåå.. Kommer bli en superlyckad kväll, det känner jag på mig =D ..  Hopphopp!

Nu ska jag göra annat. Slänger upp bilder ikväll på mina köp.. Hej!

Molnigt ?

Det närmar sig Välaturen med Josse. Weei! Jag har varit duktig och dammsugat här hemma och pratat med Mamma i telefon med. Jag måste bara tillägga att jag har världens bästa Mamma, hon är underbar! Älskar henne ♥
Har precis duschat så nu ska jag bara slänga på lite smink sen gå bort till jobb och dricka kaffe. Hehe!


Ha en trevlig dag, och förresten var tog solen vägen ? ; (

Godmorgon!

Min kväll igår var inte så positiv, det är inte min morgon heller. Jag har magknip som aldrig förr och ont i min hals. Håller på att bli galen. Ska ta tag i dammsugaren idag tänkte jag och rymma undan, sen blir det Väla med Josse och då kommer alla mina negativa känslor försvinna för hon förstår alltid mig och får mig alltid att må bra igen. Du är underbar, goms! Nej, en kopp te för halsen nu. Ha det så bra!

Solfrossa...

Det blev parken med Josse och en mumsig baguette från smörgåskupen. ; ) Efter det stack jag hem om en runda, och sedan mötte jag upp Frida för ännu en runda i parken och lite solning. Har varit en underbar förmiddag, sedan bar det av till jobb. Är hemma nu och har frossa, bränt mig som fan idag. Trodde inte solen skulle ta så pass, men ack vad fel man kan ha ! Nu funderar jag på att gå och lägga mig så morgondagen kan komma. Nämligen Väla med Josse då, sen till Billesholm..

Är väldigt förvirrad just nu, ingenting är positivt ikväll.. Suck!


Sov gott.

Hejhej!

Igår kom Pappa och hämtade mig, gled Mustang till Åstorp och åt varsin kebabtallrik. Aldrig fel att unna sig lite gott! :) Sen körde han mig till Billesholm. Hem till mitt hjärta, sov där inatt och nu är jag hemma igen. Mamma hämtade upp mig imorse, ska till Parken om ca en halvtimme med Josse. Sola och äta baguette. Mums! :) Sen blir det hem och dammsuga och därefter jobba kväll. Trevligt! ; P

Ha en bra dag, hörs senare !

Mina senaste köp ; (på några veckor såklart)


  smycken från glitter. ( det breda armbandet är från H&M )



  Klänning från ginatricot.



  Top från ginatricot.



  Linnen från H&M!


  Tunikor från ginatricot.


 Skärp från Nova.


   Tubtopp från Nova.


 Jeansleggings från Nova.

Underbara Sol !

Då var denna jobbenatten oxå avklarad. Skönt! Jag njuter av detta underbara väder, hade verkligen velat sola utomhus idag, men har ingen ro att sitta på balkongen, för där är supervarmt och då menar jag varmt. Fläktar ingenting ju. Men om Frida kom hem i tid skulle vi fläka ut oss i hennes trädgård. :) Göttans. Annars så har jag nyss varit ute en runda i byn, gick inom Nova och köpte lite kläder. Ett par jeansleggings som var på rea, en tubtopp i härlig sommarfärg & ett vitt skärp. Najs! Nu tänkte jag fixa med lite bilder på min bdb & facebook. Haha! Ha det så bra i värmen.




        superhjältarna <3

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0