Godmorgon!

Tänkte ta mig lite sovmorgon idag eftersom jag stressar som fan dag ut & dag in. Men ikke, vaknade halv 9! Så typiskt mig. Men var livrädd igår när jag precis hade släckt lampan efter läst ett antal sidor i min bok, så börjar det blixtra & åska. Hatar ju verkligen det, kände hur hjärtat började slå mycket snabbare. Men kröp ner ordentligt under mitt gosiga täcke och till slut somnade jag. Men önskar att jag hade älskling vid min sida då hade allting varit bra. Känner mig så trygg med honom ju.

Mycket var emot mig igår.. Och då känner man verkligen blandade känslor. Var både arg, ledsen, förbannad men glad samtidigt. Var hos min doktor i Åstorp, fick först vänta 45 minuter innan jag kom in... Drygt! Sen blev det visst en ny penicilinkur mot urinvägsinfektion. Skjut mig! Orkar verkligen inte mer, bad honom snällt att skicka mig vidare till en specialist som kan det här, men nejdå.. " Det är så vanligt med urinvägsinfektioner i dagens läge, så tänk inte på det "  det fick jag till svars.. Men då kunde jag inte hålla käften utan svarade Men har du tänkt på det, är kanske inte ALLA som har det varannan vecka och äter penicilin så kroppen går sönder...... Är så sjukt trött på människor som inte kan lyssna! Men nej, nu har jag sagt mitt, ska byta doktor. That´s it !

Efter doktorn kom min kära Malin och mötte upp mig, behövde avreagera mig lite och hon ställde upp. Gick inom och köpte varsin baguette som vi åt på vägen upp till tåget. Stress som alltid! Men mitt tåg var 30 minuter försenat och där stod jag och hade en tid att passa. Väl hemma i Klippan igen blev det hem och snabbt byta om till dans kläder och sedan bege mig till Josse.

Efter dansen kom brossan och hämtade upp mig, så körde vi till Willys och storhandlade. Sen hem till Mamma och åt god mat, hon fyllde ju år igår  ;) Sen blev det efterrätt med. Mums! Var hemma lite efter 22.. Då slängde jag mig direkt i sängen. Helt slut !


Idag ska jag ut och gå en runda tänkte jag, skönt att röra på sig. Sen blir det jobb 15.00-21.30 ! Men det jag ser mest fram emot så kommer min älskade hit ikväll. <3     Imorgon har vi 1 år tillsammans.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0