Tidig morgon..

Lilla skruttan väckte mig vid halv sju, så det var bara till att gå upp och slänga oss i soffan, ge henne mat och mysa. Hon somnade om igen och här sitter jag ;) Haha! Älskade hjärtat. ♥
 
Igår tog vi en promenad ner i byn och handlade, provade att inviga sittdelen till Nellie, det gick super bra. Fast får ju ha halv fälld rygg men hon satt perfekt och tyckte nog det var roligt att se lite mer, har i stort sett börjat vägra liggdelen! :)
 
 
På eftermiddagen tog vi oss en utflykt med Robin, Leo, Lotta, Arne och Karin till hembygdsparken där vi kollade på djuren, lekte och mumsade på en glass :) Super duper trevligt, perfekt avslutning på en lördag! :) Hemma igen blev det en god pasta/bacon sallad och baguette bröd. Mumsfillibabba!
 
Åh vad jag längtar tills nästa sommar, då ska vi bege oss på en utlandsresa! Ska bli så himla mysigt, bara njuta och ha det gott.
 
I veckan ska vi köra ut och kolla på bil, det är dags att förnya sig lite. Har spanat in en Kia Ceed så vi får väl provköra och se om det är något för oss :) Hoppas!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0