Helgen!

En lite summering av helgen som passerat..
 
 
I fredags körde vi till Billesholm och bytade bil hos svärföräldrarna för vår hade gått sönder, stannade på en kopp kaffe och lite prat! Sen körde vi en tur till Farhult, hälsade på Sune & Janet i deras sommarstuga. Himla trevligt! Sen körde vi hem och hade pizza & film mys med Sara, Richard och Julia. En perfekt och fartfylld fredag! :)
 
Lördagen startade lugnt, vi tog en promenad ner och handlade lite sedan mot eftermiddagen körde vi till Hembygdsparken i Ängelholm, mötte upp Robin, Lotta, Arne, Leo & Karin. Tittade på djuren, lekte och avslutade med en glass. Underbart! Hemma igen gjorde vi middag och hade lördagsmys.
 
Söndagen började med en kopp kaffe hos Brossan & Sofie ute i trädgården. Nellie fick busat med Morbror :) Sen körde vi vidare till Svärföräldrarna och drack kaffe, satt ute hela dagen och bara njöt av det fina vädret. Leo och Robin kom oxå en runda så det blev en massa bus :) Vi grillade och hade jätte trevligt. Mot kvällen kom Sara & lilla Julia en runda oxå, jätteskoj. Blev en perfekt avslutning på en helt magisk helg. :)
 
 
 
Idag ska vi kontakta banken och se om vi kan få till ett möte och börja ordna upp saker och ting :) Kanske ska föreslå att vi kör till Skäralid och tar en promenad och har med lite fika? :)
 
 
Har även klickat hem One Tree Hill säsong 8, den var på erbjudande. =D
 
 
Ha en underbar dag mina vänner.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0