All negativitet ska bort....

Ja vissa männsikor har en väldigt negativ inställning ibland och jag tycker det är tråkigt. Varför gå runt och vara bitter? Man lever bara en gång och då ska man ta vara på det och sina medmänniskor.. Har tänkt en del dem senaste dagarna och tänker ta bort all negativitet runt om kring mig, jag förtjänar inte männsikor som inte kan vara glad för ens skull och inte visar vänlighet! Ni kommer hamna långt ner i min sällskapskrets. Thats it! Sen kvittar det vem det är. Oftast vet personerna inte om det tyvärr men det lär ju märkas för jag slutar upp med att försöka... Det är upp till personerna själv att komma på hur bittra dem är!! Usch, tråkigt med sådana männsikor. Man kan väl förfan vara trevlig och framför allt glädjas åt andra med, sluta upp med allt ego för det finns fler. Tänk på det!


Jaja, denna dagen kommer bli en bra dag. Ska spenderas med min älskade älskling! :) Frukosten är nere nu och blir lite slappe i soffan sen ska vi bege oss mot skogen och gå en härlig promenad. Sen i eftermiddag ska vi fira Pappornas dag, mysigt! :)

Grattis världens bästa & älskade Pappa på din dag! ♥


Kommentarer
Josse

Håller med dig gomman! Negativa människor är inget man vill ha i sin omgivning när man själv är i ett lyckorus! Men de lär upptäcka att de står där själva en dag med sin bitterhet! Be strong gomman för du förtjänar allt bra som händer i ditt liv nu! <3

2011-11-16 @ 19:58:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

eejjlin

one life, one moment! familjen ♡

RSS 2.0